kriz

Ridsport&Gaming

Kategori: Allmänt

Jag vill tacka Svt för ridsporten denna helgen. Det värmde mitt hästhjärta att få se hästhoppning på tv, på bra sändningstider dessutom! Tack än en gång. =)
Jag hoppas att ni visar alla tävlingar under Falsterbo veckan. Åtminstonde visa det mesta på Svtplay eller liknande. Då pratar jag för alla hästhjärtan som inte har möjlighet att ta sig dit av 
olika anledningar. Jag får hoppas att ni kan ge oss detta <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förutom att få se fantastiska hopptävlingar på tv så har jag spenderat tid till Diablo.
Season 13. Jag provade en annan karaktär som är riktigt häftig. Necromancer. Jag har inte hunnit så långt än, är bara på  level 15. Jag började med bounties och nu hade jag tänkt börja "omfrån början". Så får se hur det leder och om jag fortfarande tycker om min nya karaktär. Än så länge är jag inte besviken! Denna karaktär håller på med dödens magi. Jag fick direkt koppling till en bok, Oneiros av Markus Heitz. Boken handlar om death sleepers. Kort och gott när en death sleeper sover dödar den allt omkring sig. Vilket gjorde att min Necromancer fick heta Konstantin. En huvudkaraktär i Oneiros. 
 
 
 
 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Att börja morgonen med att söka jobb känns bara så deprimerande. Tur att gott kaffe håller en på gott humör.
 
Mysig lördag där solen skiner. Dock tar folkförbin över, att gå en sväng känns sådär lockande. I och med att jag nyligen flyttat ifrån Malmö där jag har bott i över 20år. Jag kunde mina gångstigar och jag visste på ett ungefär vart folket visstades när vädret tilltala.
Egentligen ska jag inte jämföra en storstad med en byahåla, det är en stor skillnad på befolkningen men här har jag inte bekantat mig med nya gångstigar och folket här är så trevliga att de oftast hälsar när de går förbi, det gör mig obekväm och det är något jag helst vill undvika. ;)
 
Jag kanske kommer ut lite senare, får se hur mycket mod jag kan samla ihop. Det är lättare när sambon är med, då känner jag mig säker. Just nu är han iväg och spelar raketsporten padel. Det är jätte kul med Padel! Brukar träna med sambon 1 gång i veckan. Och det händer att jag hoppar in som reserv när de är en man kort. 
Idag blev det inte så. Jag får hoppa på *Mr Cross med en Walking Dead tidning och köra lite annan hemmaträning. Det är soft bara det! Tycker om att röra på mig. Jag är dock en blandning, är extremt lat samtidigt som jag konstant vill röra på mig ^^ . Någon som känner igen sig?
 
 
*Mr Cross är våran Crosstrainer.
 
 
 

Drygt 5år senare..

Kategori: Allmänt

Hehe Hej.
 
Blogga är ju kul om man gör det. Har bloggat fram och tillbaka alldeles för länge. 
Läste mitt senaste inlägg 131220, det var ett bra tag sedan! Skulle börja blogga igen. Gick ju sådär bra.
 
Lämnar det där.
 
 
Jag hade behövt tips på roliga jobb. En arbetsplats som är stabil. Precis innan jul gick det bolaget jag jobba för i konkurs. Jag jobbade med mat. Skitkul! Dock jävligt drygt att vi va kort med personal ALLTID. Det skapa extrema problem speciellt om någon blev sjuk. Hela världen gick under typ. Nej där fanns inte utrymme till fler anställda ur ekonomisk synvinkel. 
 
Tänk om man finner en arbetsplats som man trivs så pass bra på att man kan stanna där i minst 10 till 30 år. Det hade inte varit fel. Jag undrar dock hur många det är i dagens samhälle som trivs med sitt jobb? Procentuellt?
Eller åtminstonde tycker sitt jobb är helt okej men ser inte sin framtid där och tänker inte stanna där i 10år utan ser det mer som en mellanlandning.